Meiltä pentu?

pennut4vkoa

Eireann-pennut kasvavat kotonamme ihmisten keskellä tottuen normaaleihin kodin ääniin, erilaisiin ihmisiin ja muihin koiriin. Pennut pääsevät ulkoilemaan ja näkemään hieman maailmaakin ennen luovutusta uusiin koteihinsa. Niitä käsitellään päivittäin ja ne tutustuvat erilaisiin alustoihin ja tiloihin. Pennut luovutetaan 8 viikkoisina vastuuntuntoisiin koteihin. Ne ovat luovutettaessa aina rekisteröityjä, sirutettuja, madotettuja ja eläinlääkärin tarkastamia. Mukaan tulee myös kattava pentupaketti jossa mukana mm. tuttua ruokaa, leluja sekä ohjeet alkutaipaleelle.

Toivon pennuille ensi sijaisesti aktiivisia koteja, jotka haluavat ja jaksavat panostaa koiran elämän alkutaipaleeseen ja peruskoulutukseen. Muistathan, että villin irskinpennun kasvu mukavaksi aikuiseksi on ainakin kahden vuoden projekti, jona aikana käytöstapojen opettamiseen tulee panostaa. Näin pennusta kasvaa mukava kumppani ja seuralainen. Irskiä ei tule ottaa komean ulkonäön takia, vaan sen monipuolisen ja aktiivisen luonteen takia. Pyrin valitsemaan jokaiselle pennulle sille parhaimman mahdollisen kodin, jotta yhteiselo sujuisi mahdollisimman mukavasti. Pentuja ei siis myydä varausjärjestyksessä eikä pentueisiin ole jonotuslistaa. Aktiivisille koirille toivon harrastuksista kiinnostuneita koteja. Näyttelykäynnit ovat plussaa, toivon että jokaiselle koiralle haettaisiin edes yksi arvio rodun tuntevalta tuomarilta, mutta muuten näyttelyharrastus on jokaisen perheen omasta kiinnostuksesta kiinni. Ulkomuodollisesti lupaavimmille pennuille toivon kuitenkin näyttely-yhteistyöhön sitoutuvia koteja. Lisäksi toivomme kotien sitoutuvan terveystutkimuksiin.

Neuvoja, tukea ja apua harrastukseen kuin harrastukseen meiltä saa aina!

Pennun mukana kulkee tietysti myös kasvattajan tuki sen koko elämän ajan, ja tarvittaessa sen jälkeenkin. Olen hyvin kiitollinen mikäli saan kuulla pennun kuulumisia koko sen elinkaaren ajan sekä olla tarvittaessa apuna ja tukena kaikissa eteen tulevissa tilanteissa, olivatpa ne sitten iloisia tai surullisia. Liitän pennunostajan Suomen Irlanniniterrierit ry:n jäseneksi niin halutessaan.

Meillä myös tuontiyhteistyöpentujen pakettiin kuuluu sama ”kasvattajan” 24h/vrk tuki, kuin omien kasvattienkin kanssa. Apua ja tukea saa aina, oli kyse mistä tahansa pienestä tai isommasta asiasta. Trimmaus opetetaan tarvittaessa kädestä pitäen tai hoidetaan meillä kokonaan, jos omistaja niin haluaa.

Pentuja ei myydä sähköpostilla tai tekstiviestillä, vaan jokaisen pennunostajan on tultava meille tutustumaan koiriin ja pentuihin ennen myyntiä. Pentuja ei myydä osamaksulla.

251347_10150224412929710_6781060_n